De Warmste Drink wordt De Warmste Kalenderverkoop!

Jammer genoeg kan onze klassieke Warmste Drink door de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Maar niet getreurd, we voorzien een klein alternatief. Wij presenteren u: De Warmste Kalenderverkoop!

Amai, ne kalenderverkoop?

Jaja je hoort het goed, wij verkopen Chirokalenders voor het goede doel! Dit jaar kiezen we niet zelf ons goede doel, maar wordt alles doorgegeven aan De Warmste Week zelf, die het geld dan verdelen over verschillende goede doelen.

Aan wat mag ik mij verwachten met zo'n kalender?

Elke maand kan je genieten van een prachtig sfeerbeeldje van onze voorbije Chirojaren, van leuke groepsfoto's tot action shots. Voor elke maand hebben wij ook al de feestdagen, vakanties en belangrijkste Chiro data aangevuld, om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken!

Is er nog iets dat ik moet weten?

Goed dat je het vraagt! Om toch een beetje de sfeer van jeneverkes, warme en koude dranken, wafels etc. die onze Warmste Drink zo typeert toe te voegen organiseren wij daarnaast een tombola. De hoofdprijs: een pakketje met alle benodigdheden om een mini Warmste Drink bij jou thuis te houden! Daarnaast hebben we nog 2 kleinere prijzen.

Hoeveel kost dat zo allemaal?

Een kalender kost je slechts 9 euro! Tombolalotjes kan je bijkopen aan 1 euro per stuk!

Ik ben verkocht! Wanneer mag ik erom komen?

Zaterdag gaan wij met de Chiro van deur tot deur om kalenders te verkopen. Wil je zeker zijn van een kalender? Dan kan je hem nu al bestellen via onderstaand formulier en kiezen of je hem geleverd wil hebben of komen ophalen in het lokaal.

Tot zaterdag!
Warmste groetjes
De leiding

Bestelformulier

Bestelformulier