Coronamaatregelen

Op deze pagina willen we jullie zo veel mogelijk up-to-date houden over de huidige coronamaatregelen en nog belangrijker, wat dit dan betekent voor de werking van Chiro Kanegem. We zullen deze pagina zo veel mogelijk proberen updaten telkens wanneer de situatie verandert, dus check deze pagina regelmatig. Houd ook zeker de updates op onze homepagina en de Facebookpagina in de gaten!

De situatie in onze Chiro is als volgt:

Voor de Pinkels, Speelclub en Rakwi's worden opnieuw activiteiten op zaterdagnamiddag georganiseerd. De specifieke data kan je checken in onze kalender.

Voor de Tito's, Keti's en Aspi's worden online activiteiten georganiseerd. Voor de ouderen kan dit een spel via Zoom zijn, of een opdracht die ze moeten voltooien tegen de volgende activiteit. Hiervoor zal telkens een mail of Facebookupdate verstuurd worden.

Veiligheid op de activiteiten:

Mag je naar de activiteiten komen? Houd dan zeker rekening met volgende regels om de veiligheid voor iedereen te garanderen:

  • Wie ziek is, blijft thuis
  • Wie ziek wordt, meldt dit aan Glenn (0470557859) of Sandrine (0479772671)
  • Wie blootgesteld werd tot een hoogrisico of laagrisico contact volgt de regels:
  • Hoogrisico betekent dat de maatregelen rond quarantaine en test op dag 7 na het contact gevolgd moeten worden. Is de test negatief, dan dienen alsnog de sociale contacten beperkt te worden tot 14 dagen na hoogrisico contact.
  • Laagrisico betekent dat sociale contacten beperkt moeten worden tot 14 dagen na laagrisico contact
  • Sociale contacten beperken impliceert dat niet deelgenomen kan worden aan de chiro-activiteiten.

We hopen samen met jullie op deze manier de huidige Coronasituatie te verminderen en Chiro-activiteiten voor onze kleinsten (en hopelijk binnenkort ook weer ouderen) te blijven garanderen.