Zang & Spel

In deze tijden van Corona kan de verveling al snel toeslaan. Op het speelplein gaan spelen met de vriendjes is niet meer vanzelfsprekend en, nog veel erger, er is geen Chiro meer op vrijdagavond of zaterdagnamiddag! DRAMA!!

Maar dat betekent niet dat Chiro Atadura Kanegem bij de pakken blijft zitten, neenee! Eerst en vooral kan je al elke zaterdag terecht op onze Facebookpagina voor de enige echte Corona-challenge, waar wij je elke keer uitdagen om een opdracht te volbrengen tegen de week erop. Hier zijn al heel veel toffe reacties op gekomen, dus neem zeker een een kijkje HIER!

Daarnaast wil ook de website een handje helpen om die dekselse verveling tegen te werken. Vandaar onze nieuwste rubriek: Zang & Spel!

Als voorbereiding op hopelijk een geweldig kamp deze zomervakantie kan je in het onderdeel Zang een heuse zangstonde in eigen woonkamer beginnen! Je vindt er het volledige zangboekje + alle liedjes die wij op CD hebben staan! Blader door het zangboekje, kies een liedje in het menu en zing uit volle borst mee! Ideaal dus om die kampkriebels al wat te laten komen!

Als je je hierna nog altijd verveeld, kan je altijd terecht in het onderdeel Spel. Hier vind je een klein aanbod aan klassieke spelletjes, zo veel mogelijk met een Chiro-twist. Puzzel een Chiro-foto in elkaar, speel Tetris in de afdelingskleuren of waag je aan Flappy Bird (hier kan je jammer genoeg moeilijk een Chiro-twist aan geven, maar het blijft een tof spel natuurlijk!) 

Dan kunnen we vanuit de Chiro enkel nog maar zeggen: VEEL PLEZIER!