Groepsleiding

De Chiro begon in 2002 met Delphine Deruyck en Tom Desmet als groepsleiding. Na 3 jaar nam Michiel Tyncke het van Tom over en vervulde samen met Delphine de taak van groepsleiding. (Deze 2 kan je trouwens nu nog terugvinden in de Chiro als VB!) Na hen hebben ook Lincy TynckeSophie VanthournoutLiesbet Verlinden en Marthe De Doncker zich gewaagd aan de verantwoordelijkheid van groepsleiding, en verdeelden Glenn Lambert, Arno Mortier, Joran Vansuypeene, Jade Bierman, Delphine De Vetter en Achille De Doncker zelfs een jaar de taken om als Kerngroep de Chiro draaiende te houden.
Vorig jaar namen Glenn Lambert, Chanel Derieuw en Achille De Doncker de groepsleidingmantel op en verdeelden de verantwoordelijkheid in 3. Dit leverde een zeer geslaagd jaar op!

Vanaf dit jaar bestaat de groepsleiding uit het olijke duo Chanel Derieuw en Glenn Lambert. Voor al uw vragen en opmerkingen, klein of groot, kunt u dus bij dit team terecht (hun gegevens zijn hier te vinden). Zij regelen de administratieve en financiële kant en leiden de vergaderingen. We wensen de 2 alvast veel succes!!