Reserveer HIER uw plaatsen voor de verschillende activiteiten van het FEESTWEEKEND

Reservatie

Welkom op de reservatiepagina van ons Feestweekend!! We zijn allereerst ontzettend blij dat u geïnteresseerd bent om samen met ons het 15 jarige bestaan van Chiro Kanegem te vieren! De info over de evenementen hebt u hoogst waarschijnlijk al gelezen op de infopagina, zo niet kan u deze HIER nog eens uitgebreid doornemen! Ze staan hieronder ook kort uitgelegd.

Maar hoe doe je dat nu, reserveren voor zo'n Feestweekend? Dit is eigenlijk heel simpel!
Op deze pagina vindt u naast deze tekst ook een winkelmandje en een overzicht van ons volledige feestweekend, met data, uren, prijs etc. Nu hoeft u enkel nog de volgende stappen uit te voeren:

 1. Zoek de evenementen waarvoor u wilt reserveren, vul het gewenste aantal personen in en druk per evenement op "Reserveren".
  Belangrijke noot: Reserveren voor de QUIZ is niet via dit reservatiesysteem maar via een gewone mail naar het e-mailadres. Vergeet hierbij ook zeker niet je teamnaam te vermelden. Betalen voor de quiz kan dan per team op het evenement zelf.
 2. Als u alles heeft toegevoegd, drukt u op "View Cart". U wordt zo naar een pagina gebracht die nog eens een volledig overzicht van de reservatie toont.
 3. Is alles naar wens, kan u op "Proceed to checkout" klikken.
 4. U kan al uw gegevens en (bij geval van een reservatie voor de Mega Activiteit) ook de geboortejaren van de kinderen invullen.
 5. Als alles goed gaat kan u de reservatie afronden en wordt u naar een bevestigingspagina gestuurd.
 6. OPGELET: vergeet zeker niet de bevestiging te downloaden via de link, u krijgt immers geen bevestigingsmail meer!

Ziezo, als alles goed is verlopen, kunnen we u met open armen ontvangen op ons Feestweekend! Alvast bedankt, en tot dan!!

 • Mega Activiteit

  Mega Activiteit

  De activiteiten van de Chiro zijn natuurlijk altijd mega, maar toch kunnen we af en toe wel eens een stapje verder! Deze keer mag je je verwachten aan:

  Geboortejaar 2006-2011: een spetterende Kinderdisco
  Geboortejaar 2001-2005: een heus Bumperballtoernooi

  Vergeet zeker niet te vermelden tijdens het afrekenen bij welke leeftijdscategorieën uw kinderen behoren, er is een vakje voor voorzien!

  €5.00
  Quantity:
 • Playbackshow

  Playbackshow

  Eindelijk is hij dan terug, de befaamde playbackshow!! Negen jaar hebben we mogen wachten sinds de vorige editie, en geloof ons maar
  Het wordt ook deze keer een show van jewelste!!

  €3.00
  Quantity:
 • Italiaans Pastafestijn: jonger dan 12 jaar

  Italiaans Pastafestijn: jonger dan 12 jaar

  Het Italiaans Pastafestijn, ook wel Italiaanse Avond XXL is een geüpgradede versie van onze welgekende Italiaanse Avond.
  In plaats van 1 saus kan u nu maar liefst kiezen uit 3 sauzen!!

  DEZE RESERVERING IS VOOR MENSEN JONGER DAN 12 JAAR

  €10.00
  Quantity:
 • Italiaans Pastafestijn: ouder dan 12 jaar

  Italiaans Pastafestijn: ouder dan 12 jaar

  Het Italiaans Pastafestijn, ook wel Italiaanse Avond XXL is een geüpgradede versie van onze welgekende Italiaanse Avond.
  In plaats van 1 saus kan u nu maar liefst kiezen uit 3 sauzen!!

  DEZE RESERVERING IS VOOR MENSEN OUDER DAN 12 JAAR

  €12.00
  Quantity: