UPDATES

Infoboekje Coronamaatregelingen

Van 13-21 juli mogen we op kamp, dat is zeker! Toch zullen bepaalde maatregelingen i.v.m. Corona gerespecteerd moeten worden om zo een veilig en gezond kamp te garanderen. Om door de bomen het bos nog te kunnen zien, staan al deze basismaatregelingen overzichtelijk opgesomd in ons nieuwste infoboekje. Zo weten jullie perfect hoe het kamp zal verlopen, waarmee we zeker rekening houden en hoe we veilig op kamp kunnen gaan. Geen zorgen, een klassiek kampboekje met info over het thema, wat er in de valies moet etc. volgt later nog!

Lees het infoboekje HIER.

Bivaklocaties

Al welgeteld 14 keer gingen wij op bivak. Soms is het wat moeilijk om je exact te herinneren waar we wanneer op kamp gingen. Daarom vind je hier een overzicht van alle bezochte kampplaatsen.
 


Zie alle locaties

Groepsleiding

Een aantal jaar geleden moesten we vaarwel zeggen tegen Sophie en Marthe als groepsleiding. Daarna heeft de kerngroep de taken een jaar op zich genomen. Het jaar erop konden we ons weer verwachten aan 3 volwaardige groepsleiders: Chanel, Glenn en Achille! Vanaf dit jaar nemen Chanel en Glenn deze verantwoordelijkheid op zich. Veel succes!!

Ontmoet de groepsleiding!

Kalender

De chirokalender is beschikbaar voor het volledige schooljaar 2018-2019. Noteer alvast de data van activiteiten, Italiaanse avond en het Bivak in jullie agenda. :-)


Bekijk de kalender