UPDATES

We mogen op kamp!

Hoera!! De veiligheidsraad besliste dat we op kamp mogen! Wel moet rekening gehouden worden met enkele voorzorgsmaatregelingen. Hoe het kamp precies zal verlopen, met hoeveel we zullen zijn en vele andere punten worden zo snel mogelijk besproken. Van zodra hier beslissingen over zijn, laten we iets weten!

Bivaklocaties

Al welgeteld 14 keer gingen wij op bivak. Soms is het wat moeilijk om je exact te herinneren waar we wanneer op kamp gingen. Daarom vind je hier een overzicht van alle bezochte kampplaatsen.
 


Zie alle locaties

Groepsleiding

Een aantal jaar geleden moesten we vaarwel zeggen tegen Sophie en Marthe als groepsleiding. Daarna heeft de kerngroep de taken een jaar op zich genomen. Het jaar erop konden we ons weer verwachten aan 3 volwaardige groepsleiders: Chanel, Glenn en Achille! Vanaf dit jaar nemen Chanel en Glenn deze verantwoordelijkheid op zich. Veel succes!!

Ontmoet de groepsleiding!

Kalender

De chirokalender is beschikbaar voor het volledige schooljaar 2018-2019. Noteer alvast de data van activiteiten, Italiaanse avond en het Bivak in jullie agenda. :-)


Bekijk de kalender